Cara nyimpen irisan lemon kanthi bener

Paragraf

Sipat mupangate saka linglang ora diwatesi mung isi dhuwur saka vitamin C, saliyane iku, jeruk nipis ngemot bioflavonoid, asam organik sitrat lan malic, vitamin D, A, B2 lan B1, rutin, tiamin lan zat-zat liyane sing duwe efek positif ing awak manungsa. Jeruk nipis kanggo obat-obatan lan kalebu ing panganan saben dina. 

Ayo goleki cara milih lan nyimpen lemon kanthi bener:

1. Kanggo lemon sing wis mateng, pilih woh kanthi kulit mengkilap. Kosok baline, kulit matte nuduhake manawa jeruk nipis durung mateng.

 

2. Woh jeruk nipis kudu duwe aroma sing khas sing khas kabeh jeruk woh-wohan.

3. Woh-wohan kanthi kulit lancip lan alus bisa diuntungake.

4. Aja tuku lemon kanthi bintik-bintik peteng lan titik.

5. Lemon sing mateng cepet cepet rusak, mula yen kanggo jangka panjang luwih becik tuku woh-wohan sing durung mateng - luwih angel lan duwe warna sing ijo.

6. Yen jeruk nipis alus banget, mula bakal mateng lan, sing paling apik, rasane mung bakal saya parah, lan sing paling ala, bisa uga bosok ana ing njero ruangan. Luwih becik ora njupuk lemon kasebut.

7. Kanggo nyingkirake rasa pait, kudu diwutuhi banyu sing umob ing jeruk nipis.

Cara nyimpen lemon: 5 cara

Kanggo ngoptimalake jeruk nipis, aja nganti garing - iki bakal ngrusak zat sing migunani. Luwih becik disimpen ing salah sawijining cara. 

  1. Lemon bisa diiris utawa dicincang ing blender. Banjur lebokake massa lemon iki ing toples, tambah gula utawa madu. Aduk, tutup tutupe. Tambah 1-2 sendhok teh ing teh kaya sing dibutuhake. campuran lemon.
  2. Serai khusus uga bakal mbantu nyimpen lemon.
  3. Yen sampeyan ora duwe piranti kaya ngono, njupuk piring biasa, tuang gula lan lebokake lemon (potong sisih ngisor).
  4. Yen sampeyan wis ngethok jeruk nipis lan ora rencanakake nggunakake kapan wae, "pengalengan”Iku. Lan iki bisa ditindakake kanthi protein. Ngalahake biasane Pitik endhog putih, banjur gosok potong banjur garing. Lemon, "dikemas kaleng" kanthi cara iki, bisa disimpen ing kulkas nganti sewulan.
  5. Yen sampeyan tuku lemon kanthi cadangan, mula aja disimpen ing kanthong plastik. Luwih becik dibungkus ing kertas parchment.

Apa sing kudu dimasak nganggo jeruk nipis

Sampeyan bisa nyiyapake macem-macem panganan sing enak kanthi jeruk nipis. Kanggo nambah rasa lemon, panggang cookie lemon miturut resep Ruslan Senichkin - enak lan asri. Lan, mesthine, nalika ngucapake "lemon", kita langsung mikir lemonade lan minuman keras Limoncello. 

Ninggalake a Reply