1. Subyek perjanjian.
    • Kesepakatan iki bener kanggo situs web https://healthy-food-near-me.com lan rampung antarane pangguna situs kasebut lan pemilik situs kasebut (ing ngisor iki https://healthy-food-near-me.com )
    • Perjanjian iki nemtokake prosedur kanggo nampa, nyimpen, ngolah, nggunakake, lan nyampekano Data Pribadi pangguna lan informasi liyane sing ditampa https://healthy-food-near-me.com saka pangguna situs. Pangguna ngisi data pribadi.
    • Kanggo nyelehake informasi, woro-woro, gunakake situs kasebut ing situs apa wae: //healthy-food-near-me.com, Pangguna kudu maca kanthi tliti Perjanjian iki lan nyebutake kesepakatan lengkap karo syarat-syarat kasebut. Konfirmasi idin lengkap karo perjanjian iki yaiku panggunaan situs dening pangguna.
    • Pangguna ora duwe hak ngirim informasi, wara-wara, nggunakake situs kasebut yen ora setuju karo syarat-syarat kesepakatan iki, utawa yen durung entuk umur ukum nalika duwe hak nggawe perjanjian utawa dudu wong sing sah perusahaan sing jenenge dikirim informasi, woro-woro.
    • Kanthi ngirim informasi ing situs sing nggunakake situs kasebut, pangguna ngetik data pribadi utawa, nyedhiyakake data iki kanthi cara liya, lan / utawa, nindakake tindakan ing situs kasebut, lan / utawa nggunakake bagean situs apa wae, Pangguna kanthi tegas setuju karo syarat-syarat perjanjian iki lan diwenehake: //healthy-food-near-me.com kanthi hak nampa, nyimpen, ngolah, nggunakake lan nyampekano data pribadi pangguna miturut syarat-syarat Perjanjian iki.
    • Perjanjian iki ora ngatur andhttps: //healthy-food-near-me.com ora tanggung jawab kanggo panrimo, panyimpenan, pangolahan, panggunaan, lan pambocoran data pribadi pangguna lan informasi liyane kanggo pihak katelu sing ora duwe utawa ngoperasikake : //healthy-food-near-me.com, lan wong sing dudu karyawan AvtoTachki. com, sanajan pangguna entuk akses menyang situs, panganan utawa layanan saka wong-wong kasebut liwat https: // health-food-near-me .com utawa buletin. Ngerteni kanthi rahasia, Perjanjian iki minangka siji-sijine informasi sing disimpen ing basis data situs ing negara sing dienkripsi lan mung kasedhiya ingttttps: //healthy-food-near-me.com.
    • Pangguna ngakoni manawa ana kelalaian keamanan lan nglindhungi data pribadhi lan data otorisasi, pihak katelu bisa entuk akses sing ora sah menyang akun kasebut lan data pangguna lan data liyane. https://healthy-food-near-me.com ora tanggung jawab kanggo kerugian sing ditindakake dening akses kasebut.
  2. Prosedur kanggo njupuk data pribadi.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookie kanggo nyedhiyakake layanan gumantung iki, contone, nyimpen data ing kranjang ing antarane kunjungan;
    • Alamat IP pangguna.
  2. Kabeh informasi dikoleksi dening kita, uga ora owah nalika nglumpukake data. Pangguna tanggung jawab nyedhiyakake informasi sing bisa dipercaya, kalebu informasi babagan data pribadi. Https: //healthy-food-near-me.com duwe hak, yen perlu, kanggo verifikasi akurasi informasi sing diwenehake lan njaluk konfirmasi informasi sing diwenehake yen perlu, kanggo nyedhiyani layanan kanggo pangguna.
  3. Prosedur nggunakake informasi pangguna.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Ketentuan nyedhiyakake akses menyang basis data.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • miturut panjaluk sing cukup saka badan negara sing duwe hak njaluk lan nampa data lan informasi kasebut;
    • yen, miturut pendapat https://healthy-food-near-me.com, Pangguna nglanggar syarat-syarat Perjanjian iki lan / utawa kontrak lan perjanjian liyane ing antarane https://healthy-food-near-me.com lan pangguna
  7. Cara ngganti / mbusak informasi iki utawa ora lengganan.
  1. Pangguna kapan wae bisa ngganti / mbusak informasi pribadhi (telpon) utawa langganan. Pakaryan sawetara fitur https://healthy-food-near-me.com, sing mbutuhake kasedhiyan informasi babagan Pangguna, bisa uga ditundha wiwit ganti / mbusak informasi kasebut.
  2. Data pribadhi Panganggo disimpen nganti dihapus dening pangguna. Kabar sing cekap saka Panganggo babagan pambusakan utawa pangolahan data pribadi liyane yaiku surat (informasi) sing dikirim menyang email sing wis ditemtokake dening Pangguna.
  3. Perlindhungan data.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Alamat kontak yen ana pitakon.
  4. In case of questions, wishes, complaints regarding the information you provide, please contact the email address: [email dilindhungi] Upon written request and upon presentation of a document that establishes his identity and authority, we may provide the user with information on the procedure for obtaining information about the location of the database.
  5. Pangowahan kabijakan privasi.
  6. Kita bisa ngganti syarat-syarat kabijakan privasi. Ing kasus iki, kita bakal ngganti versi ing kaca kahanan, mula priksa maneh sacara periodik https://panganan sehat- cedhak-me.com/ perjanjian-privasi Kabeh pangowahan ing Perjanjian kasebut diwiwiti wiwit diterbitake. Nggunakake Situs kasebut, Pangguna negesake manawa nampa katemtuan anyar Kebijakan Privasi ing tembung sing berlaku nalika pangguna nggunakake Situs kasebut.
  7. Syarat tambahan
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Yen ana kabijakan Kebijakan Privasi, kalebu proposal, klausa, utawa bagean kasebut, dianggep minangka bertentangan karo undang-undang, utawa ora valid, iki ora bakal mengaruhi ketentuan liyane sing ora bertentangan karo undang-undang, tetep tetep ana ing kekuwatan lengkap lan valid, lan apa wae ketentuan sing ora valid, utawa panentu sing ora bisa ditindakake tanpa ditindakake dening Para Pihak, dianggep bakal diowahi, diowahi nganti perlu kanggo mesthekake validitas lan kemungkinan implementasine.
  3. Perjanjian iki ditrapake kanggo Pangguna wiwit nggunakake situs kasebut, kalebu papan iklan, lan valid nganti informasi babagan pangguna disimpen ing situs kasebut, kalebu data pribadi.