Perjanjian Pangguna iki (ing ngisor iki - Perjanjian) ngatur hubungan antarane administrasi https://healthy-food-near-me.com portal (ing ngisor iki - Administrasi) lan individu (ing ngisor iki - Pangguna) kanggo ngirim pengumuman, ulasan, pesen teks (ing ngisor iki - Bahan) ing situs web Internet ing alamat https: //www.healthy-food-near-me com / (ing ngisor iki diarani Situs), uga kanggo panggunaan situs liyane. Pangguna diakoni minangka individu sing wis setuju karo Perjanjian Panganggo iki lan wis ngirim siji utawa luwih Bahan kanggo dikirim ing Situs kasebut. Aturan kasebut dikembangake kanthi ngetrapake undang-undang Ukraina sing saiki.

 

Poin utama:

  • Administrasi situs nemtokake aturan tumindak lan duwe hak kanggo njaluk implementasine saka pengunjung.
  • Teks Perjanjian ditampilake menyang pangguna nalika ndhaptar Situs. Perjanjian kasebut bakal diwiwiti sawise Pangguna negesake idin kanggo istilah kasebut kanthi wujud pangguna sing menehi tandha ing jejere kolom "Aku nampa syarat-syarat perjanjian pangguna" sajrone registrasi.
  • Administrasi mung nampa Bahan kanggo diselehake sawise pangguna gabung, sing nambah, menyang Perjanjian iki.
  • Ora nggatekake aturan kasebut ora uwal saka prelu ngetrapake. Nyelehake pesen ing situs kanthi otomatis tegese sampeyan nampa aturan kasebut lan kudu tundhuk.
  • Administrasi situs nyedhiyakake pangguna kesempatan kanggo ngirim Bahan ing portal https://healthy-food-near-me.com kanthi gratis.
  • Pangguna nyelehake Bahan ing Situs kasebut, lan uga ngirim hak Administrasi kanggo nyedhiyakake akses menyang Bahan ing sumber kasebut tanpa mbayar biaya.
  • Pangguna setuju manawa Administrasi duwe hak ngirim ing kaca sing ngemot Materi Panganggo, spanduk pariwara lan pengumuman, ngowahi Bahan kanggo tujuan pariwara.
  • Kanthi ndhaptar Situs utawa nggunakake macem-macem layanan Situs, sing tegese kabutuhan pangguna kanggo mindhah data pribadine, Pangguna setuju kanggo ngolah data pribadine sesuai karo Ukum Ukraina "Ing Perlindhungan Data Pribadi ”

Gunakake Sumber:

  • Sapa wae sing ndhaptar jeneng samaran kanthi jeneng email sing valid bisa nggunakake sumber daya interaktif situs kasebut.
  • Saben pengunjung situs bisa ngirim komentar ing situs kasebut kanthi indikasi ing kolom "Jeneng" jeneng asline utawa jeneng samaran ("julukan").
  • Pamrentah setuju nggunakake alamat email pangguna pangguna situs kanthi eksklusif kanggo ngirim pesen saka situs (kalebu pesen babagan aktivasi / mateni akun pangguna ing Situs), lan ora ana tujuan liya.
  • Yen ora diadegake, kabeh properti pribadi lan properti non-properti kanggo Materi kagungane Pangguna sing masang. Pangguna dielingake babagan tanggung jawab sing ditemtokake kanggo panggunaan ilegal lan nempatake karya wong liya sing diadegake miturut undang-undang Ukraina sing saiki. Yen wis ditemtokake manawa Pangguna sing ngirim Materi dudu hak cipta, Bahan kasebut bakal dicopot saka akses publik kanthi panjaluk pertama sing duwe hak cipta sah sajrone telung dina saka nampa kabar (panjaluk). liwat surat (dudu elektronik).
  • Pangguna bisa njaluk saka Administrasi mateni akun kasebut ing Situs kasebut. Deactivation kudu dingerteni minangka pamblokiran sementara akun pangguna kanthi dilindhungi (tanpa mbusak informasi pangguna saka basis data Situs). Kanggo mateni akun, Pangguna kudu nulis surat menyang layanan dhukungan saka Situs saka kothak layang sing akun pangguna wis didaftar kanthi panjaluk mateni akun kasebut.
  • Kanggo mulihake registrasi ing Situs (aktivasi akun), Pangguna kudu nulis surat menyang layanan dhukungan Situs kanthi panjaluk ngaktifake akun Pangguna saka kothak layang sing akun pangguna wis didaftar.

Sumber situs interaktif:

  • Sumber daya interaktif situs ditujokake kanggo ngganti pandangan babagan topik sing ditemtokake ing subyek sumber.
  • Peserta sumber daya interaktif situs bisa nggawe pesen teks dhewe, uga menehi komentar lan ijol-ijolan babagan subyek pesen sing diterbitake dening pangguna liyane, kanthi netepi aturan kasebut lan ukum Ukraina.
  • Ora dilarang, nanging ora nampani pesen sing ora ana gandhengane karo topik sing dibahas.

Dilarang ing situs iki:

  • Nelpon pangowahan kasar utawa nggulingake orde konstitusional utawa rebutan kekuwatan negara; njaluk owah-owahan ing wates administratif utawa wates negara Ukraina, nglanggar perintah sing diadegake dening Konstitusi Ukraina; njaluk pogrom, pembakaran, perusakan properti, rampasan bangunan utawa struktur, pengusiran paksa warga; njaluk agresi utawa pecah konflik militer.
  • Penghinaan langsung lan ora langsung saka sapa wae, khususe politikus, pejabat, wartawan, pangguna sumber daya, kalebu afiliasi, etnis, ras utawa agama, uga pernyataan chauvinistik.
  • Ukara cabul, ekspresi sipat pornografi, erotis utawa seksual.
  • Prilaku kasar kanggo penulis artikel lan kabeh peserta sumber daya.
  • Pernyataan sing tujuane kanggo sengaja nuwuhake reaksi tajem saka peserta liyane ing sumber kasebut.
  • Iklan, pesen komersial, uga pesen sing ora akeh informasi lan ora ana gandhengane karo subyek sumber daya, kajaba idin khusus saka situs kasebut kanggo pariwara utawa pesen kasebut.
  • Sembarang pesen lan tumindak liyane sing dilarang undang-undang Ukraina.
  • Peniruan wong liya utawa perwakilan organisasi lan / utawa komunitas tanpa hak sing cukup, kalebu kanggo karyawan lan pamilik https://healthy-food-near-me.com portal, uga nyasarke babagan sifat lan karakteristik entitas utawa obyek.
  • Penempatan bahan sing pangguna ora duwe hak kanggo disedhiyakake miturut ukum utawa miturut hubungan kontrak apa wae, uga bahan sing nglanggar hak paten, merek dagang, rahasia dagang, hak cipta utawa hak properti liyane lan / utawa hak cipta lan gegandhengan karo dheweke hak pihak katelu.
  • Penempatan informasi pariwara sing ora sah kanthi cara khusus, spam, skema "piramida", "surat rasa seneng"; bahan sing ngemot kode komputer sing dirancang kanggo nglanggar, ngrusak utawa matesi fungsi piranti utawa program telekomunikasi apa wae, kanggo ngidini akses sing ora sah, uga nomer serial kanggo panganan, login, sandhi lan sandhi lunak komersial kanggo entuk akses sing ora sah kanggo sumber daya sing dibayar ing Internet.
  • Pelanggaran disengojo utawa ora sengaja kanggo ukum lokal, negara utawa internasional sing ditrapake.

Moderasi:

  • Sumber daya interaktif (komentar, komentar, wara-wara, blog, lsp) moderat sawise moderat, yaiku moderator maca pesen sawise dikirim ing sumber kasebut.
  • Yen moderator, sawise maca pesen, nganggep manawa nglanggar aturan sumber, dheweke duwe hak kanggo mbusak pesen kasebut.

Ketentuan pungkasan:

  • Pamrentah duwe hak kanggo ngowahi aturan kasebut. Ing kasus iki, pesen sing cocog babagan pangowahan bakal diterbitake ing situs kasebut.
  • Administrasi situs bisa uga ora duwe hak nggunakake situs anggota sing nglanggar aturan kasebut kanthi sistematis.
  • Administrasi situs ora tanggung jawab kanggo pernyataan pangguna situs kasebut.
  • Administrasi siyap ngupayakake kekarepan lan saran saka anggota situs apa wae babagan operasional sumber kasebut.
  • Tanggung jawab pesen ing situs kasebut yaiku peserta sing ngeposake.
  • Pamrentah nyoba njamin supaya kelancaran Situs kasebut. Nanging, ora tanggung jawab kanggo ilang lengkap utawa sebagean Materi sing dikirim dening Pangguna lan kualitas utawa kacepetan layanan ora cukup.
  • Pangguna setuju manawa dheweke tanggung jawab penuh kanggo Materi sing dikirim ing situs kasebut. Administrasi ora tanggung jawab kanggo konten Materi lan kepatuhan karo persyaratane hukum, kanggo nglanggar hak cipta, panggunaan merek sing ora sah kanggo barang lan jasa (merek dagang), jeneng perusahaan, lan logo, uga kanggo kemungkinan pelanggaran hak pihak katelu sing ana gandhengane karo panempatan Bahan ing situs kasebut. Ing babagan klaim pihak katelu sing ana gandhengane karo papan Material, Pangguna bakal mandhiri lan kanthi biaya dhewe ngrampungake klaim kasebut.
  • Perjanjian kasebut minangka kontrak sing sah kanthi sah antarane Pangguna lan Administrasi lan ngatur katemtuan pangguna kanggo nyedhiyakake Bahan kanggo dikirim ing Situs kasebut. Pamrentah ngupayakake ngandhani pangguna babagan klaim pihak katelu babagan Materi sing dikirimake dening Pangguna. Pangguna setuju kanggo menehi hak Administrasi kanggo nerbitake Materi utawa mbusak Materi.
  • Kabeh kemungkinan perselisihan babagan Perjanjian kasebut dirampungake dening ukum Ukraina.
  • Pangguna sing percaya manawa hak lan kapinterane dilanggar amarga tumindak Administrasi utawa pihak katelu sing ana gandhengane karo posting Materi apa wae ing Situs kasebut ngirim pratelan menyang layanan dhukungan. Materi kasebut bakal langsung dicopot saka akses publik ing panjaluk pisanan saka sing duwe hak cipta. Perjanjian Panganggo bisa uga diowahi sepihak dening Administrasi. Wiwit wayahe nerbitake versi Kesepakatan sing diowahi ing situs web https://healthy-food-near-me.com, https://healthy-food-near-me.com bakal ngabari pangguna babagan syarat sing wis diganti Perjanjian kasebut .

Sing duwe hak cipta

If you are the copyright holder of one or another material located on the https://healthy-food-near-me.com website and do not want your material to continue to be freely available, our portal is ready to assist in its removal or discuss the conditions for the provision of this material to users. To do this, you need to contact the editorial office by e-mail [email dilindhungi]://healthy-food-near-me.com

Kanggo ngrampungake kabeh masalah sanalika bisa, kita njaluk sampeyan bukti dokumen babagan hak-hak hak cipta sampeyan: dokumen sing dipindai nganggo segel, utawa informasi liyane sing ngidini sampeyan ngenali kanthi unik minangka sing duwe hak cipta saka iki materi

Kabeh aplikasi sing mlebu bakal ditrapake ing urutan sing ditampa. Yen perlu, kita bakal ngubungi sampeyan.