Dhaptar woh wohan beri

Artikel Woh wohan beri

Babagan woh wohan beri

Berry

Woh wohan beri minangka woh-wohan cilik, daging, utawa jus sing dipanen saka grumbul lan tanduran. Sampeyan kudu ngerti manawa ing botani, woh-wohan diklasifikasikake kanthi cara dhewe (tomat dianggep woh wohan beri, lan raspberry lan stroberi dianggep woh-wohan). Kanggo ngindhari kebingungan, woh-wohan dibedakake karo woh wohan sing umume ukurane.

 

Umume manungsa ngonsumsi woh wohan beri meh kabeh abad: sanajan ing sistem komunal primitif, kumpul mbantu bisa urip. Woh-wohan iki isih disenengi: kanggo rasa, kandungan kalori rendah, lan komposisi vitamin lan mineral sing akeh.

Woh wohan beri minangka panganan sing paling disenengi kapan wae. Aroma wangi sing enak kanggo woh-wohan menehi. Iki minangka jeneng woh wohan beri sing bakal nggawe drool, nanging sawetara jeneng woh wohan beri sing bakal dirungokake kaping pisanan.

Sampeyan bakal nemokake sawetara jeneng beri sing apik tenan ing dhaptar sing sejatine woh wohan beri. Sampeyan bisa uga bingung, nanging sawetara jeneng buah dudu woh wohan beri. Garis alus sing misahake woh-wohan kasebut yaiku klasifikasi sing ditemtokake ing botani.

Kepiye istilah woh wohan beri dingerteni ing botani? Woh wohan beri minangka woh-wohan sing ana daging njero, kulit sing bisa didhahar, pericarp, diproduksi saka siji ovarium. Kanthi tembung liya, iku salah sawijining ovary pulp sing tuwuh ing woh jus, lan ora ana alangan ing antarane wiji lan pulp sing dipangan wiji kasebut.

Pangertosan woh wohan sing ora profesional: Kabeh woh-wohan sing jus lan jus cilik iku ana woh wohan beri.

Kita bakal ngandhani jinis woh wohan beri sing paling migunani lan enak, lan endi sing bakal ngrusak awak. Kita uga bakal menehi katrangan ringkes lan deskripsi saben budaya supaya bisa ngerti sifat khas kasebut.

Woh wohan kebon, sing bisa ditanam ing situs sampeyan tanpa ana masalah lan upaya, bisa macem-macem panganan, ing musim panas lan ing musim salju. Ora dikatutake manawa mupangate mupangate kanggo awak.

Pilihan woh wohan beri sing gedhe banget ngidini sampeyan nikmati cukup. Nanging, ati-ati nalika ana ing alam lan pengin milih woh wohan beri sing ora ngerti babagan nggantung ing grumbul lan tanduran, bisa dadi woh wohan beracun banget. Dadi dhaptar woh wohan beri rampung, mangga tambahake jeneng woh wohan beri sing ora kasebut ing komentar!

Ninggalake a Reply