Cara ngilangi bobot nalika diet "Three Fists"
Cara ngilangi bobot nalika diet "Three Fists"

Yen sampeyan bosen ngawasi nutrisi sing terus-terusan, saka dietung kalori utawa diet tanpa gizi sing kurang, sampeyan bakal seneng pola diet "Tiga Tinju". Pungkasan, sampeyan bisa mangan meh kabeh sing ana lan ora kepenak.

Intine panganan yaiku saben panganan kudu kalebu protein, karbohidrat kompleks lan woh-wohan ing bagean sing padha. Saben bagean ukurane tinju. Sampeyan kudu ngombe paling ora 2 liter banyu saben dina lan nambah olahraga kanthi rutin.

Kabeh diet ditindakake ing 3 tahap:

- ngrusak - karbohidrat kompleks kudu diganti sayuran, lan cemilan mung kanggo panganan protein;

- ndukung-kami ngganti sayuran nganggo karbohidrat kompleks lan cemilan ora luwih saka kaping pindho saben dina nganggo woh utawa woh ditambah protein;

- loading - protein, karbohidrat kompleks lan sayuran kaping telu saben dina, ing antarane cemilan sing diidini - gelas utawa gelas anggur.

Owahi tahapan miturut kebijaksanaan sampeyan yen sampeyan wis ngerteni yen bobote mandheg ing siji tandha lan efek sing diarani plato wis kedadeyan.

Sumber protein kanggo diet "Tiga Tinju" yaiku Pitik dodo, iwak, laut, bubuk protein, keju, endhog, sayuran.

Sumber karbohidrat kompleks ing diet "Tiga Tinju" yaiku soba, gabah, millet, bran, oatmeal, pasta saka gandum durum lan roti saka glepung kasar.

Woh-wohan sing diidini ing panganan "Tiga Tangan" yaiku apel, pir, plum, buah jeruk, cherries, kiwi, strawberries.

Sajrone diet, disaranake nyerah permen, alkohol lan rokok.

Diet "Tiga Tinju" bisa dadi dhasar nutrisi seumur hidup, amarga ngemot prinsip dhasar nutrisi sing tepat. Sampeyan uga ora bisa ngilangi bobot lan njaga bobot awak. Yen diamati kanthi bener sajrone wulan, diet "Three Fists" bakal nganti -10 kilogram.

Ninggalake a Reply