Buku vegetarian

Pancen angel mbayangake kaya apa kamanungsan saiki yen ora nggawe buku. Gedhe lan cilik, padhang lan ora padhang, dheweke kabeh dadi sumber ilmu, kawicaksanan lan inspirasi. Utamane kanggo wong sing mutusake nggawe pangowahan sing drastis, kayata, kayata vegetarian.

Apa buku sing asring diwaca, ing endi buku kasebut njaluk dhukungan lan insentif kanggo dilanjutake, lan sebabe, bakal diandharake ing artikel iki.

11 buku paling dhuwur babagan vegetarian lan veganisme

  • Katie Freston «Langsing»

Iki ora mung minangka buku, nanging golek nyata kanggo wong sing pengin ngilangi bobot diet liwat diet vegetarian. Ing penulis, penulis mbahas babagan cara nggawe proses ganti menyang sistem panganan anyar supaya gampang lan ora nglarani awak, uga nyenengake kanggo awake dhewe. Waca kasebut diwaca kanthi napas siji lan janji karo para sing maca efek sing cepet lan awet, suwene umur.

  • Katie Freston «vegetarian»

Penjual laris liyane dening ahli nutrisi Amerika lan vegetarian sing misuwur kanthi pengalaman suwene taun. Ing artikel kasebut, dheweke nuduhake informasi teoritis sing menarik lan migunani, menehi saran kanggo vegan pamula saben dina lan nawakake akeh resep kanggo pasugatan vegetarian. Mula diarani jinis "Alkitab" kanggo para pamula lan dianjurake kanggo diwaca.

  • Elizabeth Kastoria «Kepiye cara dadi vegetarian»

Publikasi sing apik kanggo vegetarian sing wis ditemtokake lan wis pengalaman. Ing penulis, penulis ngobrol kanthi cara sing nyenengake babagan cara ngowahi kabeh urip kanthi pitulung vegetarian. Iki ora mung babagan pilihan panganan, nanging uga pilihan kanggo sandhangan, kosmetik, sprei. Saliyane informasi teoritis, buku iki uga ngemot saran praktis kanggo para plancong sing golek papan kanthi menu vegetarian lan liya-liyane. Uga ana 50 resep kanggo masakan vegetarian sing enak lan sehat.

  • Jack Norris, Virginia Massina «Vegetarian kanggo urip»

Buku iki kaya buku teks babagan vegetarian, sing nyakup desain nutrisi lan menu lan menehi saran praktis babagan nyiyapake panganan, uga resep sing gampang lan gampang kanggo vegetarian.

  • «Petugas pemadam kebakaran nalika diet»

Buku kasebut minangka crita tim petugas pemadam kebakaran saka Texas sing ing sawetara wektu nggawe keputusan dadi vegetarian sajrone 28 dina. Apa asale? Kabeh mau bisa ngilangi bobot awak lan rumangsa luwih tanggel lan sregep. Kajaba iku, kadar kolesterol lan gula darah mudhun. Kabeh iki, uga cara masak panganan sing sehat, tanpa pengalaman, ujare ing edhisi iki.

  • Colin Patrick Gudro «Nelpon aku vegetarian»

Buku iki minangka pandhuan nyata sing mulang babagan cara masak panganan sing sederhana lan sehat saka panganan sing ditandur, yaiku panganan sampingan, panganan cuci mulut utawa uga burger. Bebarengan karo iki, panulis nyritakake babagan mupangat kanggo diet vegetarian lan nyritakake babagan prekara sing anyar lan nyenengake babagan panganan sing sehat.

  • Angela Lyddon «Oh dheweke mencorong»

Angela minangka blogger kondhang lan panulis laris babagan vegetarian. Ing publikasi, dheweke nulis babagan nutrisi panganan tanduran lan nggawe sampeyan yakin yen sampeyan nyoba, nggunakake salah siji saka satus resep masakan vegetarian sing wis kabukten lan apik banget sing ana ing kaca kasebut.

  • Colin Campbell, Caldwell Esselstin «Garpu tumrap knifes»

Buku kasebut minangka sensasi, sing banjur direkam. Dheweke metu saka pulpen saka rong dhokter, mula kanthi cara sing narik kawigaten dheweke ngobrol babagan kabeh mupangat kanggo diet vegetarian, sing dikonfirmasi kanthi asil riset. Dheweke mulang, menehi inspirasi lan pandhuan, lan nuduhake resep-resep sing gampang kanggo panganan sing enak lan sehat.

  • Rory Friedman «Aku ayu. Aku langsing. Aku sundel. Lan aku isa masak»

Buku kasebut kanthi cara sing kandel, mulang sampeyan babagan cara masak panganan kanggo tetanduran lan entuk kesenengan nyata, nyerah panganan sing ora sehat lan ngontrol bobot awak. Lan uga urip kanthi maksimal.

  • Chris Carr «Diet Seksi Edan: Mangan Vegan, Entuk Spark Sampeyan, Urip Kaya sing Pengin!»

Buku kasebut nggambarake pengalaman ngalih menyang pola makan vegetarian wanita Amerika sing nate didiagnosis diagnosa parah - kanker. Sanajan kabeh tragedi kahanan kasebut, dheweke ora mung ora nyerah, nanging uga nemokake kekuwatan kanggo ngowahi urip kanthi radikal. Piye carane Cukup kanthi menehi panganan kewan, gula, panganan cepet lan panganan sing wis rampung, sing nggawe kahanan becik kanggo pangembangan sel kanker ing awak - lingkungan sing asem. Diganti karo panganan tanduran, sing duwe efek alkali, Chris ora mung luwih ayu, nanging uga pulih saka penyakit sing elek. Dheweke ngobrol babagan cara mbaleni pengalaman iki, kepiye supaya dadi luwih ayu, luwih enom lan luwih enom tinimbang umure, ing kaca laris.

  • Bob Torres, Jena Torres «Vegan Frick»

Jinis pandhuan praktis, digawe kanggo wong sing wis netepi prinsip pola panganan vegetarian sing ketat, nanging urip ing jagad non-vegetarian, utawa mung arep ngrampungake.

7 buku paling dhuwur babagan panganan mentah

Vadim Zeland "Live Kitchen"

 

Buku iki nyritakake babagan prinsip panganan panganan mentah lan nyritakake babagan aturan kanggo ngganti sistem panganan iki. Isine saran teoritis lan praktis, mulang lan menehi inspirasi, lan uga ngomong babagan kabeh kanthi cara sing gampang lan dingerteni. Bonus sing apik kanggo para pamiarsa yaiku pilihan resep kanggo panganan sing mentah saka Chef Chad Sarno.

Victoria Butenko "12 langkah kanggo panganan panganan mentah"

Pengin ngalih menyang panganan panganan mentah kanthi cepet lan gampang, nanging ora ngerti arep miwiti ngendi? Banjur buku iki kanggo sampeyan! Kanthi basa sing gampang lan gampang diakses, panganggité nggambarake tahapan transisi tartamtu menyang panganan anyar tanpa cilaka kanggo kesehatan lan tanpa stres kanggo awak.

 

Pavel Sebastianovich "Buku anyar babagan panganan mentah, utawa kenapa sapi dadi predator"

Salah sawijining buku sing paling populer, uga, asale saka pena panganan sing mentah. Rahasia kesuksesane sederhana: kasunyatan sing menarik, saran praktis kanggo para pamula, pengalaman panganggit sing ora ana regane, lan basa sing bisa dingerteni nalika kabeh ditulis. Thanks kanggo wong-wong mau, publikasi iki diwaca kanthi harfiah kanthi siji napas lan ngidini kabeh wong, tanpa kajaba, bisa pindhah menyang sistem panganan anyar sapisan.

Ter-Avanesyan Arshavir "Panganan Mentah"

 

Buku iki, uga sejarah nggawe, apik tenan. Kasunyatane ditulis karo wong sing kelangan anak loro. Penyakit iki nylametake nyawane, lan panulis mutusake kanggo ngunggahake putrine sing nomer telu khusus kanggo panganan mentah. Dheweke ora mesthi ngerti, ana tuntutan ukum marang dheweke, nanging dheweke tetep mandheg lan mung yakin manawa dheweke bener, ndeleng putrine. Dheweke tuwuh bocah wadon sing kuwat, sehat lan cerdas. Asil eksperimen kaya ngono pisanan narik kawigaten para penet. Lan mengko dheweke dadi dhasar kanggo nulis buku iki. Ing panulis, penulis nerangake babagan panganan panganan mentah kanthi rinci lan kompeten. Akeh sing ujar manawa menehi inspirasi lan nambah kapercayan kanggo panganan sing mentah.

Edmond Bordeaux Shekeli "Injil Perdamaian saka bangsa Essen"

Sawise buku iki diterbitake nganggo basa Aramaik kuno lan disimpen ing perpustakaan rahasia Vatikan. Paling anyar, deklarasi kasebut lan ditampilake menyang masarakat. Utamane para panganan sing mentah dadi luwih seneng, amarga ngemot kutipan saka Yesus Kristus babagan panganan mentah lan ngresiki awak. Sawetara wong banjur mungkasi ing buku Zeland "Living Kitchen".

  • Jenna Hemshaw «Luwih seneng panganan mentah»

Buku kasebut, ditulis dening ahli nutrisi lan panulis blog vegetarian sing populer, wis akeh digoleki ing saindenging jagad. Cukup amarga dheweke ngandhani pentinge mangan panganan adhedhasar tanduran lan alami. Iki uga menehi resep-resep kanggo masakan sing ora biasa, sederhana lan enak banget sing cocog kanggo panganan utawa panganan vegetarian sing mentah.

  • Alexey Yatlenko «Diet panganan mentah kanggo kabeh wong. Cathetan Panganan Pangan»

Buku iki migunani banget kanggo para atlit, amarga ngemot pengalaman praktis transisi menyang panganan panganan mentah saka binaragawan profesional. Ing artikel kasebut, dheweke ngobrol babagan euforia lan khayalan sing ana gandhengane karo sistem nutrisi anyar, uga kabeh sing mbantu dheweke tetep lacak. Panganan panganan mentah kanthi panggilan, Alexey maca akeh buku lan, nggabungake karo pengalaman dhewe, menehi manual karo jagad kasebut.

4 buku paling dhuwur babagan fruitarianism

Victoria Butenko "Greenery for Life"

Ing kaca buku iki ana pilihan koktail ijo sing paling apik. Kabeh mau didhukung karo kisah nyata babagan marasake awakmu kanthi pitulung. Lan iki ora nggumunake. Nanging, kasunyatane, dheweke ningkatake kesehatan lan nyuda maneh. Lan dheweke seneng banget karo bocah-bocah.

Douglas Graham "Diet 80/10/10"

Buku cilik sing miturut kabeh wong sing wis maca, bisa ngganti urip wong kanthi harfiah. Ing basa sing gampang lan bisa diakses, ngemot kabeh informasi babagan nutrisi sing tepat lan pengaruhe ing awak. Thanks kanggo dheweke, sampeyan bisa ngilangi bobot sapisan lan lali karo kabeh penyakit kronis lan penyakit.

  • Alexey Yatlenko «Binaraga woh»

Iki ora mung minangka buku, nanging trilogi nyata sing nggabungake edhisi sing uga migunani kanggo para pamula lan ahli praja sing maju. Cocog banget kanggo wong sing duwe gaya urip sing aktif, amarga ditulis dening atlit profesional. Publikasi kasebut mbahas dhasar nutrisi teoritis lan praktis, uga masalah entuk massa otot ing pola buah.

  • Arnold Ehret «Pangobatan dening keluwen lan woh»

Buku iki ditulis kanggo sapa wae sing kepengin urip dawa lan sehat. Iki nerangake "teori lendir" sing banjur didhukung dening ilmu pengetahuan lan menehi sawetara saran nutrisi praktis kanggo mbantu sampeyan ngremehake lan ngremehake awak. Mesthi wae, kabeh adhedhasar panganan buah utawa "tanpa lendir".

Buku vegetarian kanggo bocah

Bocah-bocah lan vegetarian. Apa konsep loro iki kompatibel? Dokter lan ilmuwan wis mbantah babagan iki luwih saka sepuluh taun. Sanajan ana macem-macem kontraindikasi lan kapercayan, akeh sing nerbitake buku menarik lan migunani babagan vegetarian bocah.

Benyamin Spock "Bocah lan Piyambakipun"

Salah sawijining buku sing paling akeh dijaluk. Lan bukti sing paling apik yaiku edhisi dheweke. Ing pungkasan, panulis ora mung njlentrehake menu vegetarian kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga nggawe kasus sing apik.

  • Luciano Proetti «Bocah-bocah sayuran»

Ing bukune, spesialis makrobiotik bocah nerangake asil riset pirang-pirang taun sing nuduhake yen pola panganan vegetarian sing seimbang ora mung dituduhake kanggo bocah, nanging uga mupangate banget.

Apa liyane sing bisa diwaca?

Colin Campbell "Sinau China"

Salah sawijining buku paling populer ing donya babagan efek nutrisi tumrap kesehatan manungsa. Apa rahasia suksese? Ing panaliten Tionghoa nyata sing dadi dhasar. Asile, bisa uga ana hubungan nyata antara konsumsi panganan kewan lan penyakit kronis sing paling mbebayani kayata kanker, diabetes lan penyakit jantung koroner. Menarik, penulis dhewe ing salah sawijining wawancara nyebutake manawa dheweke sengaja ora nggunakake tembung "vegetarian" lan "vegan", amarga dheweke mung nerangake masalah nutrisi saka sudut pandang ilmiah, tanpa menehi konotasi ideologis.

Elga Borovskaya "Masakan Vegetarian"

Buku sing ditulis kanggo wong-wong sing pengin gaya urip sehat. Wong-wong sing durung nate ngilangi panganan sing asale saka kewan, nanging ngupayakake nyedhiyakake panganan sing paling akeh panganan sing sehat lan sehat, khususe lan pari-parian sayuran.


Iki mung pilihan saka buku sing paling populer babagan vegetarian. Nyatane, ana akeh liyane. Nyenengake lan sehat, dheweke njupuk papan ing rak vegetarian sing seneng lan diwaca bola-bali. Nanging sing paling narik kawigaten yaiku jumlahe saya akeh, mula uga akeh wong sing wiwit ngetrapake prinsip vegetarian.

Artikel liyane babagan vegetarian:

Ninggalake a Reply