Kasunyatan sing paling penting babagan turnip

Paragraf

Kasunyatan sing paling penting babagan turnip

Dheweke narik-narik, ora bisa narik… Bener, ayo guneman babagan dheweke - babagan karakter utama dongeng, kartun lan paribasa, babagan turnip! Pungkasan, kajaba melu dongeng, uga bahan sing migunani. Kita wis takon babagan iki lan siap ngandhani informasi dhasar babagan sayuran iki.

Turnip Season

Tanduran oyot turnip enom matang ing wulan Juni lan nganti pungkasan musim gugur, sampeyan bisa ngrasakake sayuran sing diolah. Nanging sawise iku, panen dipanen lan kanthi panyimpenan sing tepat, turnip bakal kasedhiya nganti musim sabanjure.

Cara milih

Ora ana trik khusus nalika milih turnip, mbayar tampilan, tuku kabeh oyot sayuran tanpa retak lan karusakan.

Sipat sing migunani saka turnip

  • Turnip minangka pemegang rekor ing antarane sayuran ing vitamin C isi, lan uga wis nglumpukake vitamin B1, B2, B5, PP.
  • Dhaptar mikro lan macronutrients uga apik banget, ngemot: belerang, tembaga, wesi, kalium, manganese, seng, Magnesium lan yodium.
  • Panganggone piring turnip nduwe pengaruh positif marang sistem pencernaan, yaiku ati, ngaktifake sekresi empedu, sing ngalangi pembentukan batu empedu ing kandung empedu.
  • Amarga sifat antibakteri, turnip bakal mbantu ngatasi virus lan selesma.
  • Magnesium sing ana ing potong oyot bakal nyumbang kanggo akumulasi kalsium, sing nduwe pengaruh sing migunani kanggo kondisi balung.
  • Turnip uga duwe pengaruh sing apik kanggo kondisi kulit lan nambah elastisitas otot.
  • Sayuran oyot iki ngirit kurang saka vitamin, lan kalori kurang, mula yen sampeyan nonton bobot, mangan turnip!
Kasunyatan sing paling penting babagan turnip

Cara nggunakake turnip

Turnip pas banget dadi salad sayuran, cukup parut utawa potong irisan lancip banjur tambahake menyang sayuran liyane. Cocog banget kanggo sup sayur-sayuran, lan ing bentuk rebusan, sanajan karo sayuran, sanajan daging, iku apik banget.

Turnip dipanggang, diiseni, lan ditumbuk saka iku.

Mangan turnip kudu dadi sehat!

  • Facebook 
  • Pinterest,
  • Vkontakte

Elinga yen sadurunge kita bareng resep kanggo 5 sing paling enak, miturut pendapat kita, piring turnip. 

Ninggalake a Reply